Društvo stanovalcev Soseske Rače (DSSR)
DSSR
Domov O društvu Organi DSSR Akti DSSR Aktivnosti Kje smo Spletni forum

Društvo stanovalcev Soseske Rače (DSSR) je društvo, namenjeno povezovanju stanovalcev Soseske Rače in skrbi za varno in urejeno bivalno okolje.

Želimo si, da bi imeli čim več članic in članov z veliko konstruktivnimi predlogi in volje, da jih uresničijo. Če v ideji vidiš smisel, izpolni
pristopno izjavo in postani članica/član društva.

Pristopna izjava  Pristopna izjava Za prijetnejše vzdušje v soseski so pomembni čisti računi in razčiščeni odnosi brez zamer ali očitkov. Stanovalci Soseske Rače nimamo veliko priložnosti, da bi si izmenjali mnenja, izrekli tudi kakšen očitek ali kritiko. Upamo in si želimo, da bo v okviru Društva to lažje oz. sploh mogoče.

Pri dve leti po izgradnji prvih blokov je nekaj zanesenjakov organiziralo piknik, kar je bila krasna priložnost za spoznavanje sostanovalcev. Zadnje leto piknika ni bilo več, kar je škoda. Zato si želimo, da Društvo ponovno obudi tovrstno druženje in spoznavanje, da bomo vsaj vedeli, kam sodijo novi obrazi, ki jih srečujemo na sprehodih ali ob igri naših otrok.

V soseski je vedno več otrok, ki v sami soseski nimajo prav veliko možnosti za aktivno druženje. Z malo dobre volje bi lahko sami poskrbeli za marsikatero prijetno in koristno urico, ki bi jo skupaj z otroki aktivno preživeli ob npr. urah pravljic, igranju družabnih iger, nogometni ali odbojkarski tekmi ... Pa tudi starejšim bi se vsake toliko prilegla partija šaha, taroka ali zgolj priložnost za klepet.

In vse to so le ideje in želje posameznikov. Verjamemo, da jih imate ostali stanovalci še več in upamo, da jih boste delili z nami in jih uresničevali, da bo vsem v soseski Rače življenje prijetnejše in prijaznejše.Dopis s predstavitvijo društva


Logotip društva

"Uradne" ure: do konca septembra, ko spet nadaljujemo z igralnimi uricami, smo dosegljivi na info@dssr.si
Povezave:
Upra-stan d.o.o.
  - upravnik g. Jože Dolenc, GSM 030 324 231
Indoma d.o.o. - upravnik ga. Alenka Petrović, GSM 031 343 290

Snaga d.o.o.
Plinarna Maribor d.o.o.
Elektro Maribor


Dogodki in prireditve v Račah in okolici

Občina Rače-Fram
OŠ Rače
Vrtec Rače
Patronažna služba

Društva v občini Rače-Fram
Modra hiška

Soseska Rače

Spletna kamera - AC izvoz Fram

Avtobusni Vozni red - Veolia
Vozni red vlak Rače-Maribor
Vozni red vlak Maribor-Rače
Facebook      TWT
 

"Uradne" ure: do konca septembra, ko spet nadaljujemo z igralnimi uricami, smo dosegljivi na info@dssr.si  

Predlogi, mnenja in pobude

Forum Društva

Finančno poslovanje
e-naslov: info(a)dssr.si
Društvo stanovalcev Soseske Rače, Mariborska cesta 32, 2327 Rače
DSSR, 2011 Zadnja sprememba: 21.7.2011